Головний елемент весілля – розписка. Власне кажучи, для офіційного оформлення союзу закоханих всі і збираються. Все інше – декоративне доповнення. Сукні, прикраси, авто – аксесуари роcписки, а бенкети – лише її наслідок. Весільна церемонія може бути скромною, урочистої і офіційної. Що для цього необхідно придбати і скільки це коштує?

Розписка економ-класу
Що таке розписка? Юридичне оформлення весілля, традиційно воно проходить в ЗАГСі. Тут оформляються документи, у фіналі чого ви отримаєте свідоцтво про шлюб. Тому є певний мінімум для найпростішої розпису – це паспорти. На це, як ти розумієш, витрат не треба. Оформлення заяви обійдеться приблизно в сорок гривень. А проведення реєстрації буде коштувати близько ста сорока п’яти гривень.

Урочиста розписка
З чого ж починається свято в ЗАГСі? Це насамперед обручки, весільний рушник, весільний коровай, шампанське та келихи для молодят і гостей, може бути, щось солодке.

На додаток ЗАГСи пропонують спеціальні послуги для більшої барвистості моменту.
  1. Це особливе оформлення залу до розпису.
  2. Урочистий обряд церемонії, де проголошується вітальна промова і присутні традиційні весільні атрибути, коштує близько ста гривень.
  3. На святі повинна звучати музика, вона може бути різною за бажанням молодят.

Весільні атрибути для церемонії
  1. Обручки. Тут великий простір для фантазії і фінансових витрат. Все залежить від тебе. Вибери дорогоцінне свідоцтво вірності і любові у відповідності з внутрішнім світом, смаками і стилем.
  2. Весільний коровай. Після розпису батьки зустрічають молодят весільним короваєм. Він передвіщає благополуччя, достаток в новій сім’ї. Його можна приготувати власноруч, а можна і купити. Ціни варіюються від шістдесяти до трьохсот гривень.
  3. Весільний рушник. Це відгомін наших предків і нації, він має символічне значення. Після одруження молодятам підносять ікони і весільний коровай на красивому українському рушнику. До того ж, усім відома традиція входу в сімейне життя через перший спільний крок на рушник. Сьогодні рушник в залежності від вишивки та якості тканини рушника, можна купити за ціною від п’ятдесяти до п’ятисот гривень.

Весілля поза шаблоном!
Можна вийти за межі ЗАГСу і провести і виїзну весільну церемонію. Це можливість прикрасити традиційну церемонію, надати їй особливої чарівності, романтики та індивідуалізму. Це весілля поза традицій, шаблонів, обмежень. Її можна оформити дуже стильно, перетворивши свято в неземне кіно: пелюстки троянд, сніжинки, янголята, мильні бульбашки, квіткові стіни і т.д.

До того ж ще море переваг. Ти можеш сама вибрати і місце, і ведучих, і оформлення. Урочистість моменту не змаститься через натовпи наречених парочок в ЗАГСі, нудних працівників офіційної установи. Завдяки виїзній церемонії, ви економите час і гроші на засобах пересування. цілої групи по організації виїзних церемоній.