Що молодята роблять першої шлюбної ночі? Питання здається недоречним лише на перший погляд. Варто проявити фантазію, як знайдеться багато занять, крім головного. У стрімке століття цифрової фотографії деякі примудряються взяти з собою ноутбук і так удвох на ліжку всю ніч переглядати знімки з власного весілля. Теж досить "романтично", та все ж ...

Перелічіть гроші
Ніщо так не відволікає від основного завдання першої шлюбної ночі, як нерозпаковані подарунки. Глянути з боку - начебто любов у самому розпалі? А наречена з шлюбного ложа раз у раз кидає погляд у бік подарункових коробок. Жіноча цікавість, як знаєте, сильніша заклику пристрасті. Тим більше що й у нареченого раз у раз проскакує в голові бухгалтерська думка: «34 конверта ... Якщо в кожному, припустимо, по ... То разом це буде ... А якщо по ... Так, щось я збився! »Адже відомо з медицини, що здібності чоловічого розуму в такому піднесеному настрої значно слабшають. Як говориться в старому жарті, Бог дав чоловікові розум і ще один важливий орган, але не дав достатньо крові, щоб живити їх одночасно. Ну і не треба відволікати себе зайвими думками в першу шлюбну ніч. Спершу віддавайтеся цікавості, а тільки потім - пристрасті. Розпакуйте подарунки, порахуйте вміст конвертів, випийте по келиху шампанського, а от після цього - вперед, до утіх кохання вже без жодного розрахунку!

Відіспіться!
Послухайте і обов'язково відіспиться ... напередодні весілля! Використовуйте будь-який шанс подрімати за два-три дні до свята. Не затягуйте зі сном напередодні, кидайте всі справи не пізніше півночі - і в ліжко. Здоровий сон приведе в порядок нервову систему, зніме накопичену напругу. У метушні підготовки інші молодята вимотуються настільки, що засипають ... прямо за весільним столом! Так  невиспаний заздалегідь наречений ризикує заснути, поки його наречена чепуриться в дамській кімнаті. І навпаки: вийшов молодий на балкон зібратися з думками і викурив сигарету, а наречена вже тю-тю! - Солодко сопе... На тлі накопиченого «недосипу» перша шлюбна ніч може перетворитися на нерівну боротьбу пристрасті зі сном. Сон переможе - і швидше, ніж вам того б хотілося.

Геть іронію!
Останнім часом майже неможливо зустріти молодят, для яких ніч після одруження стає дійсно першою. Відносини майже у 100% пар переходять поріг невинності задовго до весілля. Поширена помилка, що в цьому сенсі перша шлюбна ніч втрачає всякий сенс - мовляв, це одна з багатьох ночей, проведених разом, нічого особливого. І що? Усі згодні?! Весілля - торжество любові, шлюбна ніч - його квінтесенція. Адже говорять же, що як рік зустрінеш, так його і проведеш. Те ж саме і з першою шлюбною ніччю. Якщо і до неї у вас таке прохолодне ставлення, то ви сильно ризикуєте не зберегти гарячих почуттів у шлюбі. Сьогодні все минуле залишається позаду, кілька годин тому з'єдналися ваші долі, іншої такої ночі не буде більше. Ніколи! Свічки, рожеві пелюстки, інтимна обстановка, відокремлене місце в глушині або оформлений для вас номер в розкішному готелі ... Не бійтеся переборщити з романтикою! Весілля - унікальний привід для гарного сексу, так що не упустіть свого шансу.

Попрощайтеся з гостями
Нерідко молодята на власному весіллі висиджують, що називається, до останнього гостя. Танці за північ, двісті тостів зі сльозами, а потім - поки всім не подякували, не відпровадили, ніби як місія молодят не виконана. Ну ні - це неправильно, вибачайте! Подібне ставлення до самих себе зводить молоду пару до рівня обслуговуючого персоналу на своєму ж весіллі. У вас що, зайнятися більше нічим в таку-то ніч?! Не ви гостей проводжати повинні, а гості вас, і це обов'язково! У програмі весілля повинен бути пункт - «від'їзд молодят». Нехай всі гості махають ручкою вам  услід, нехай друзі проводять порадами та настановами, нехай всі вам заздрять. Як тільки закриється дверцята лімузина і ви залишитеся наодинці з собою, ось тоді вона й почнеться - перша шлюбна ніч. Не кради у себе годинник любові довгими обніманнями з друзями.

Тікаючи від рідні
Часто місцем проведення першої шлюбної ночі призначається квартира батьків нареченого або нареченої. Це фатальна помилка. Тому що, коли вам говорять, що, мовляв, ви там будете одні, - це нездійсненна мрія! Мама з татом теж захочуть до себе додому, навіть якщо планувалося, що переночують вони в іншому місці. Крім того, в останній момент з'ясується, що ніде покласти тітку Надю з Кіровоградщини і дорогого дядька Тараса. До того ж деякі гості ще вдень забудуть в цій самій квартирі свої речі і після весілля заскочать за ними «на хвилинку», щоб не піти вже до ранку. Весільна практика показує, що залишитися наодинці в знайомому будинку у молодої пари не вийде ні при якому розкладі. Тому що цей будинок знає і манить ще багатьох людей, крім вас. Єдиний спосіб побути удвох - це втекти від усіх.

Подумайте про квіти
У вас розкішне весілля, шикарний зал, чудова програма - і море квітів! І ви так хочете, щоб ці витвори флористів прикрасили своїми пахощами ваш шлюбне ложе! Але квітів так багато, що їх забрати в руках неможливо, і навіть в одну машину з нареченими вони навряд чи помістяться. Їх потрібно везти окремо, а значить, ще до урочистості треба б призначити відповідального одного на роль квіткового розпорядника. За кілька хвилин до того, як ви зберетеся залишити гостей, він збере всі букети, відвезе їх у призначене місце, розставить у підготовлені вази, розсипом пелюсток прикрасить ложе кохання. І ось тоді наречений зможе внести наречену на руках в шлюбні покої. А якщо у нареченої руки надриваються від букетів, нареченого не видно за коробками з подарунками і все це потрібно самим розвантажити і внести на третій поверх без ліфта за декілька заходів ... То тоді вже ... «Море квітів» звучить романтично тільки в тому випадку, якщо не ви здійснюєте їхню доставку. Відповідальний друг - ось хто стане в нагоді в першу шлюбну ніч. Для важливої і суворо обмеженої місії.

Займіться сексом
Перефразовуючи відому приказку про кашу з маслом, можна сказати просто: «Весілля сексом не зіпсуєш!» Загалом всі правила для першої шлюбної ночі можна було обмежити одною-єдиною  порадою: займайтеся сексом у цю ніч стільки, скільки зможете. До самого ранку. До того моменту, поки ви, виснажені і щасливі, не заснете в обіймах один одного. Зі сходом сонця у вас почнеться нове життя, нові правила, нові обов'язки. Не поспішайте відкривати очі - світ зачекає вас за дверима. Адже немає нічого солодшого, ніж томна дрімота закоханих на кінець першої шлюбної ночі. І коли ви разом прокинетеся, освітлені далеко не першими променями сонця, то солодка дрож в тілі знову підкаже вам, чим потрібно зайнятися першим вранці після першої ночі:)

Ніякого «другого дня»!
Все, що було описано в попередньому головному правилі першої шлюбної ночі, стає майже нездійсненним, якщо весілля має продовження, відоме в народі під назвою «другий день». Пояснювати, чому так відбувається, простіше у зворотному порядку. Другий день -  означає, що годину на дванадцяту гості зберуться випити-закусити, подивитися, хто як виглядає, ще раз привітати молодят. Це означає, що близько десятої години ранку почнуться дзвінки по телефону: «Де ви? Як ви? »Це означає, що ще в дев'ять виникнуть організаційні питання, а о пів на дев'яту нагрянуть мами-татки, тещі-свекрухи. Це значить, ще до їхнього приходу години до восьми вам потрібно буде привести себе в порядок, тобто необхідно стати в сім, як на роботу, і ніхто не дозволить вам валятися в ліжку скільки захочеться. Це значить, і заснути доведеться раніше - адже через лічені години весільне продовження. Так і чується голос: «Весілля, підйом!».

Загалом - другий день означає тільки повну і безповоротну втрату першої ночі, якщо ... Якщо тільки гості не обійдуться без вас. От нехай для всіх буде другий день, а для вас - не обов'язковий. Захочете - прийдете, захочете - залишитеся в ліжку. При бажанні можна зателефонувати і через гучний зв'язок подякувати всім друзям, що зібралися в залі урочистості другий раз. Коротко повідомте їм, що ніч вдалася на славу і ви не можете відмовити собі в задоволенні її продовжити. Мовляв, вибачте. І ось тоді ваше весілля запам'ятають всі друзі і родичі. І ваша любов відразу стане легендою. І коли вас будуть поздоровляти з річницями, то жоден з ваших знайомих не ризикне потривожити вас рано вранці.

За матеріалами: narecheni.info