«Погуляти на весіллі» – означає не тільки гучне застілля на честь молодят. Це і участь у весільній прогулянці – дотримання однієї з традицій, яка, мабуть, ніколи не застаріє. Місце для прогулянки, її тривалість і склад запрошених – все це обмежується тільки фантазією нареченого і нареченої.

Після церемонії одруження в РАЦС, а іноді і після вінчання у храмі, наречені і гості здійснюють незабутню весільну прогулянку. У цей день хочеться, щоб весь світ розділив твоє торжество! Зустрічні перехожі озиралися, посміхалися і бажали щастя. Або, навпаки, можна відправитися в місця, що стали «вашими», будь то шкільний парк, зберігач перших поцілунків, чи стадіон, на трибуні якого ви познайомилися, щоб залишитися тільки зі своїми близькими друзями і рідними. А може бути це річка, в яку ви стрибали з тарзанки, чого на весіллі все-таки краще не повторювати?!

Відвідайте місця, де ви були особливо щасливі, і Ваш весільний день заграє новими фарбами, відео з вашого весілля буде унікальним – адже у кожного своя історія кохання, чи не так?

До того ж, у кожному місті є місця, обов’язково відвідувані молодятами під час весільних прогулянок. Дотримуватися чи ні традицію покладання квітів – особиста справа кожної пари, але практика показує, що мало хто з молодих байдуже пройде повз історичних місць. Чудово також вибратися за місто і зробити класні знімки на тлі природи. Зазвичай місця прогулянки досить віддалені один від одного, але вас виручить чудова послуга – оренда автобуса. Це вірне рішення транспортної проблеми – гості можуть спілкуватися між собою і під час поїздки, «відсутність керма» дозволяє розслабитися і випити вина за щасливих молодих всім бажаючим! Як же часто можна побачити нудьгуючих гостей, особливо чоловіків, на гулянці, зітхнувши дивлячись на годинник: «Мені ще своїх везти …» Нехай на Вашому святі не буде сумуючих «водіїв» – подбайте про транспорт для гостей самі! Автобус допоможе не розтягнутися весільній процесії на кілометр – не всі водії однаково вправно маневрують в пробках, і ви не втратите час, чекаючи відсталих друзів.

Виїзна прогулянка зазвичай буває двох – або трьох-годинною. Але реєстрація шлюбу може бути призначена на 11 ранку, а вечеря в ресторані на 17 годин, тому прогулянкова частина може затягнутися. Дуже важливо, зробивши замовлення автобуса, уточнити тривалість прогулянки. Це допоможе уникнути зайвих витрат, якщо транспорт потрібен ненадовго або домовитися про можливі знижки, якщо поїздка буде довше стандартної.

Зробити прогулянку незвичайною допоможе барвисто оформлений кулями і квітами столик на галявинці. Можна спорудити власний «міст поцілунків» або «трони» для молодих. Подумайте гарненько і про музику для поїздки – гарна мелодія допоможе створити святковий настрій запрошеним, адже в дорозі багато хто любить підспівувати навіть не знаючи слів! Якщо ретельно продумати план прогулянки, то ніхто не втомиться, адже цим же гостям ще належить хвацько танцювати на банкеті на честь молодят!